Jdi na obsah Jdi na menu
 


Area Mundi

24. 7. 2017

Mezihvězdný prostor se utkává s absolutním nedostatkem pochopení pro posun vesmírného poznání na Zemi.Je to velmi nebezpečné pro další vývoj země. Alarmující.Prosíme,milovaná bytosti, pomoz nám.Prosíme uvolni takto:

Můj drahý bože,zázrakem otevři mysl otevřených srdcí a nastav hluboký kvantový skok v připravených. Zároven tě prosím,přenes způsoby zpracování nového do dalších přítomných okamžiků na Zemi, na Nebi, v Kosmu.Záměr boží je otevřít mysl připraveným.

Odevzdávám ti bože,vše,co mohu,všechny esence bytí na Zemi.Tvoř prosím skrze otevřená srdce stejně jako tvoříš skrze mne.

Zelená smaragdová dámo,prosím tě o pomoc.Jsem zde dole v dole dobrovolně,jsem ted a tady,jsem vědomá tak, jak vědomou mohu být.Změn prosím ted hned strukturu mého fyzického těla.

Od této chvíle pronikám vším a tvořím všechno bez zábran a utrpení.

Co mohu odevzdávám Bohu,co je mi,patří Zemi.

Osvobozuji se od chaosu,osvobozuji se od zákona karmy,přijímám boží řád v sobě a pro svou rodinu.Tvé přání smaragdová dámo,vždy takto vyplním.

Prosím o zmírnění procesů vyvolávající tyto křeče.

Milovaná bytosti,jsi od této chvíle,na věky věků,udržovatelka huminoidního rodu na Zemi,jsi na věky věků,udržující božství v Člověku.

Jsi areatum mundi.

AREA   MUNDI.

Ámen.